1
ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Παραλαμβάνουμε
τα ντόπια σιτηρά
με βάση συγκεκριμένες
προδιαγραφές.
2
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
Αξιολογούμε τα σιτηρά
στον ποιοτικό
έλεγχο.
3
ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ
Διαχωρίζουμε τα σιτηρά
και τα αποθηκεύουμε
ανά κατηγορίες σε
silos.
4
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Εκτελούμε πολλαπλούς
καθαρισμούς στο σίτο
(κόσκινα/ τριέρια/
σιτοδιαλογείς/ βούρτσες
σίτου κ.ο.κ.)
5
ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ
Ο σίτος ξεκουράζεται
σε silos.
6
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Αλέθουμε το σιτάρι
σύμφωνα με
το μυστικό μας
πρωτόκολλο.
7
ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Γίνεται ενδελεχής
ποιοτικός έλεγχος
αλεύρου
και αρτοποίηση.
8
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΛΕΥΡΟΥ
Αποθηκεύουμε το
αλεύρι μας σε
silos.
9
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
Το αλεύρι συσκευάζεται
και αποθηκεύεται.
10
ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ
Το αλεύρι είναι έτοιμο
για διανομή και διάθεση.
1
ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Παραλαμβάνουμε
τα ντόπια σιτηρά
με βάση συγκεκριμένες
προδιαγραφές.
2
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
Αξιολογούμε τα σιτηρά
στον ποιοτικό
έλεγχο.
3
ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ
Διαχωρίζουμε τα σιτηρά
και τα αποθηκεύουμε
ανά κατηγορίες σε
silos.
4
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Εκτελούμε πολλαπλούς
καθαρισμούς στο σίτο
(κόσκινα/ τριέρια/
σιτοδιαλογείς/ βούρτσες
σίτου κ.ο.κ.)
5
ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ
Ο σίτος ξεκουράζεται
σε silos.
7
ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Γίνεται ενδελεχής
ποιοτικός έλεγχος
αλεύρου
και αρτοποίηση.
6
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
Αλέθουμε το σιτάρι
σύμφωνα με
το μυστικό μας
πρωτόκολλο.
8
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΛΕΥΡΟΥ
Αποθηκεύουμε το
αλεύρι μας σε
silos.
9
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
Το αλεύρι συσκευάζεται
και αποθηκεύεται.
10
ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ
Το αλεύρι είναι έτοιμο
για διανομή και διάθεση.